Har du brug for autohjælp?

Hvis du nu står og har brug for autohjælp, hvordan kan Bilassistance hjælpe dig? 

Du står og skal et sted hen, som du sikkert har planlagt på forhånd. Du har planlagt det hele efter planen i forhold til, hvordan du skal komme hen til den pågældende destination. Du har sikkert været inde på Google Maps og undersøgt hvilket område, hvor du skal køre henne, da du ikke er så kendt ved det sted du skal køre.

Det kan være, at du skal over til din tante eller bedste mor eller hvem ved, måske skal du over til en date. Og en ting er helt sikkert – Din bil må bare ikke gå i stå, når du skal over til det pågældende sted. Nu kører du i bilen, så lige pludselig stopper den med at køre. Her er selve problemet hvor du tænker, hvad du skal gøre. Skal du ringe til din onkel, som har lidt forstand på biler. Men han sidder jo sikkert og spiser en ostemad, og har ikke helt tid til at hente dig. Hvad gør du så? Du har jo også mulighed for at ringe til din far, for at få rådgivning til hvad du skal gøre. Men du ved også at din far intet har forstand på biler.  Så hvad gør du ved dette problem?  

Du går ind på www.bilassistance.dk for at få hjælp, så din bil kan komme til at køre igen! Inde på Bilassistance kan du finde den mekaniker, som er tættest ved din lokation. Den pågældende mekaniker kan tilbyde at komme og hente din bil, så han kan kigge på den. Han kan også tilbyde at lave bilen ude ved vejen hvor din bil holder, hvis det ikke er stort problem som kræver en lift.  
Hos Bilassistance kræver det ikke, at man har et abonnement. Du finder bare den mekaniker, som er tættest ved din lokation. Det kan være en dyr fornøjelse, hvis din bil går i stå ude ved vejen, og du har brug for autohjælp, og i forvejen ikke har abonnement. Det lige præcis det, som Bilassistancen ikke er en del af, da vi ikke ønsker, at det skal være dyrt at få transporteret ens bil et andet sted, hvis den f.eks. går i stå.